Citeşte şi

 • rares

  Sunt toti niste lepre ordinare. Daca ar depinde de mine, jur ca i-as duce in camera de gazare. Asta merita si nimic mai mult. Bani pentru biroul parlamentar? Cheltuieli cu personalul si cu angajatii? Decontori de utilitati si servicii? Salarii exacerbate? Pensii nesimtite? Dumnezeule din ceruri!, dar isi merita banii?… Uitati-va cum arata Turda… drumurile, cladirile, locurile de munca, investitiile. Sau starea psihica a oamenilor, care mai toti sunt, vesnic, cu ochii in pamant si moralul la pamant. Si asta dupa 26 de ani din clipa in care am crezut ca incepem sa renastem. Dar a renascut coruptia… si nesimtirea… Si noii-burghezi care acapareaza totul, adica asa-zisii politicieni, fauritorii de legi, veghetorii poporului roman. Sau mai stiu eu cum li s-o mai spune oficial. Leprele ordinare…oare? In concret… prin prisma acestor lucruri, se impune o singura concluzie si anume ca toti politicienii, indiferent de culoare, nu sunt altceva decat niste nesimtiti nenorociti. Niste hoti, banditi, talhari, pirati si corsari. Inclusiv asa-zisul deputat turdean, de care ar trebui sa fim mandri dar care nu ne inspira altceva decat greata si repulsie. Si un fel de revolta, amestecata cu furie oarba. In camera de gazare cu ei! Toti, fara exceptie!

  • Mia M

   Traim intr-o societate care devine tot mai amara si tot mai saraca. E strigator la cer cand vezi aceste persoane ce nivel de viata duc. Eu muncesc pe 1.200 lei/luna si trebuie sa imi cresc copilul, sa platesc facturile, sa mananc si sa ma asigur ca supravietuiesc pana luna urmatoare. Iar acesti parlamentari? Sunt curioasa pentru ce o sa candideze Mircea Irimie!?merita pus la sapa de dimineata pana seara.. Un oportunist si tradator de ultima speta.

 • Dinu Luca

  Imaginea dumneavastra imi provoaca scarba! In tara asta se more de foame si deputatul Irimie face burta tot mai mare pe spatele nostru! De ce nu e tras la raspundere pentru tot ce a facut in perioada cand a fost viceprimar ??? Cine il apara? si pt ce ?

 • vasile trif

  o fi inclus in cheltuieli si acea sura din lemn facuta la intrarea in piata, care a fost construita cu acordul cui si cu ce autorizatie de constructie? Mafia interpartinica functioneaza ca capacitate maxima in Turda.

 • Eugen B.

  este promovata o noua rasa de porci: grasunul de Turda cu soric gros ca talpa bocancului rezistent la nesimtire ce ii acopera obrazul.Ma mir ca nu si-a inceput discursul cu obisnuitele guitaturi religioase….

 • Isokratis

  O dovada oficiala, ceva??

2016 Powered By Turda Manifest