Citeşte şi

 • Gina

  Trebuie sa faceti inventarul amantelor! Sa vedeti cum sta acolo!

 • Cetatean liber

  Eu cred ca asta e mafia reala din ziua de azi, rusine stimate deputat Mircea Irimie

 • Muresan Emil

  Eu nu inteleg..de ce nu se implica institutiile abilitate? Cum e permis ca acest mafiot sa faca asemenea fapte si el sa fie in libertate? Cum e permis asa ceva!? NICIODTA NU O SA AJUNGI PE FOTOLIUL DE PRIMAR!!!!

 • Dan Cristea

  Am o parere f buna despre domnul deputat.
  Cel putin este un om cu un bun simt extraordinar . Rar gasesti oameni ca el. Nu l cunosc personal decat de pe online.
  Mentionez ca nu pot vota pt alegeri la Primaria Turda ca nu am domiciliul aici
  Dar sincer pt ce face, ce initiative are dumnealui ar trebui respectat. Sunt destui care nu fac nimic si nu se obosesc sa comunice cu cetateanul. Si au un singur merit ca sunt pe lista unui partid puterniv
  As recomanda si la alti candidati – deputati – senatori sa invete ceva de la domnul Irimie. Sa comunice cu cetateanul

 • Marius Marius

  Deputat de tabla… asta trebuia de mult timp sa ajunga in puscarie! Spune Irimie cum mi-ai concediat sotia doar pt ca nu a a cedat presiunilor tale sexuale de afemeiat bolnav..

 • Cristi tic

  Atentie mare la ce sms-uri primiti… echipa de campanie a dl Irimie lucreaza la foc automat

  • Anca

   wow! frumos frumos! ce mai poti zice ?deputat de Turda cu facultate la Spiru

 • Dane Dan

  Clar… eu NU votez cu tine!

 • Turdean

  Oare vedem si noi un raspuns la problema asta ? totusi am inteles ca sunteti candidat la primaria Turda.

 • Oltean Cornel

  Mi-am spus parerea pe TURDANEWS si anume daca Stelu Luca are dovezi sa-l bage la apa pe Mircea Irimie,ne-ar face un bine tuturor turdenilor.Raman insa surprins sa vad aici DOAR comentarii negative la adresa acestuia.Printr-o logica simpla rezulta ca CEILALTI candidati sunt ingerasi si asta este dracul gol .Dar uitati-va in jurul vostru,priviti atent orasul in interior,si spuneti cu mana pe inima ca,cei care au condus destinele urbei in toti anii de la revolutie si-au facut treaba,ca unii sunt ciuma si altii muma.Pe ce criterii ii departajam pe unii de altii???Are Irimie amante????Foarte rau!!!! Dar contracandidatii au amante????Si ca sa nu fie interpretabil aici vorbesc in postura de CETATEAN INDEPENDENT care nu e implicat politic in nici un partid !!! Dar am vreme sa ma orientez ca toti cetatenii orasului.Hai sa-i amendam pe TOTI cei care nu merita si sa ii promovam pe cei ce merita !!!!

 • Bugnar Valentin

  Bun ! Si acum intreb si eu : CU CINE SA VOTAM ??? Cu Stefanie ? Care in ultimii ani nu a mai facut nimic pt. Turda ? A asfaltat str. Nicolae lorga , dar soseaua principala arata ca un ogor proaspat arat ! PLATIM CEL MAI MARE IMPOZIT DIN TARA !!!! PLATIM CEL MAI MARE PRET LA MC DE APA !!! ASTA IN CONDITIILE IN CARE TURDA ESTE O ZONA DEFAVORIZATA !!!!!!

  • Mihai Pop Micro3

   Domnule Bugnar vreau sa va informez ca eu personal m-am interesat mai in aprofunzime despre care e treaba cu CEL MAI SCUMP TARIF DIN TARA LA APA E LA TURDA, e o adevarata minciuna si manipulare, exista pe internet foarte multe ziare care au facut analiza tarifelor la apa potabila + canal+ apa meteo, dar sub nici o forma Turda nu e pe primul loc. Va las doar un exemplu despre Alba, foarte aproape de noi, la fel si acolo, se spune ca e cel mai scumpa tarif din tara, dar ziarul Unirea a facut o analiza despre tarifele la nivel national ..Si apropo, in majoritatea oraselor se vorbeste la fel.. fiecare oras are cea mai scumpa apa diin Romania. Atasez un link pentru lectura . http://ziarulunirea.ro/precizari-update-ideea-ca-in-alba-pretul-apei-este-cel-mai-mare-din-tara-este-un-mit-studiu-comparativ-alimentare-cu-apa-si-canalizare-314576/

2016 Powered By Turda Manifest